SREDA
1
April

Likovna šola za osnovnošolce : MojaUstvarjalnica Maribor: Ustvarjalno otroštvo


Natisni
Pošlji
Oceni

Ustvarjalno otroštvo: slikanje, risanje, oblikovanje, zabava in druženje Namen likovne šole "Ustvarjalno otroštvo" je dati možnost kontinuiranega likovnega razvoja in izobraževanja likovno motiviranim otrokom ter nadgraditi in dopolniti likovni pouk v osnovnošolskem programu.

Posebna pozornost je usmerjena k oblikovanju pozitivne samopodobe- izgradnja in povečanje otrokove samozavesti- kar dosegamo z razstavljanjem učenčevih del, s sodelovanjem na raznih likovnih natečajih, kolonijah in tematskih delavnic v naravi.


Otroci so razdeljeni v ustrezne starostne skupine po največ osem učencev, kar omogoča načrtno in sistematično spremljanje otrokovega razvoja.


Trajanje in izvedba:

Likovna šola Ustvarjalno Otroštvo se izvaja enkrat tedensko po 2 šolski uri v popoldanskem času. Tečaj izvajamo v Mariboru in Celju. Stroški materiala so zajeti v ceno tečaja.


Prijava in več informacij:

Prijavite se preko spletne prijavnice na www.ustvarjalnica.si za vse dodatne informacije smo vedno na voljo po telefonu 040 30 20 98 ali po e-pošti info@ustvarjalnica.si.


Razpisani termini za likovno šolo Ustvarjalno otroštvo.Odgovorna oseba: Manja Kodelja
Spletna stran:  http://www.ustvarjalnica.si
Elektronska pošta:  info@ustvarjalnica.si
Telefon: 040 30 20 98

Cena: 45 eur mesečno

Organizator:  MojaUstvarjalnica- likovna šola, tečaji in delavnicePrireditev vstavil: Moja justvarjalnica Maja Kodelja
Dne: 18.12.2009 16:37:00

Pošlji prijateljem
E-pošta pošiljatelja:  
E-pošta prejemnika:  
Sporočilo: