TOREK
10
December

Restavracija Rožmarin


Nimate kam na zajtrk? Želite v kavarni še kaj dobrega pojesti? Bi vam prijalo lahko, sveže, sezonsko kosilo? Želite kupiti izbrana slovenska in svetovna vina? Se želite zvečer poveseliti ter zraven še kaj malega pojesti? Pravi naslov je Rožmarin: restavracija, kavarna, vinoteka in kulinarična trgovina.

V modernem, urbanem, »rožmarinovem« ambientu se prepustite kulinaričnim užitkom ob sveži, sezonski ter lahki sredozemski hrani, ki smo jo v Rožmarinu tudi štajersko obarvali.

Odločite se za koruzno juho z jurčki, rižoto z žafranom, svinjski file na leči z zelenjavo ali za katero od ostalih jedi iz našega bogatega jedilnega lista, ki se vsak mesec nekoliko spremeni. Vegetarijance bodo navdušili npr. kuskus z mini paradižniki, papriko in bučkami, koromačev ragu z ostrigarji in kruhovim narastkom ali polnjene domače Rožmarinove testenine s skuto. Naročite lahko tudi bistro jedi – večne, ki se jim ne moremo nikoli upreti – ki jih strežemo tako v restavraciji kot tudi v vinoteki. Za na konec pa se posladkajte z izvrstnimi sladicami – ste za domač Rožmarinov nougat s čokolado in praženimi mandlji? Ob okusni hrani pa zvrnite še kozarec ali dva iz pestre vinske ponudbe slovenskih in svetovnih vin. 

Tudi na najmlajše goste nismo pozabili: zanje smo pripravili posebno ponudbo hrane, ki je niso pripravili Rožmarinovi kuharji, ampak njihovi otroci! Rožmarinova kulinarična ponudba spremlja tudi otroške zabave v Sirčku.Delovni čas:ponedeljek-četrtek: 11.00-22.00, petek in sobota: 11.00-23.00, nedelja in prazniki: zaprto

Država/Regija: Slovenija /
Občina: Maribor
Kraj/Pošta:  Maribor / 2000
Ulica:  Gosposka ulica 8
Telefon:  + 386 (0)2 23 43 180
Spletna stran:  http://www.rozmarin.si
Elektronska pošta:  restavracija@rozmarin.si


Prireditve, ki jih organizira ta organizator:
Predstavitev in vodena degustacija vinske hiše Joannes Protner
LeeLooJamais
Tradicionalni predbožični Warm Up
Prednovoletni Disco Party
Prednovoletni Saturday Night Fever
Tradicionalni Predsilvesterski Warm Up
Silvestrovanje v Rožmarinu
Gwen Hughes
Degustacija in predstavitev cognac-ov HENNESSY