SOBOTA
4
April

Jesenski vpis na Duhovno univerzo: brezplačno predavanje Človek na duhovni poti - igra samospoznavanja


Natisni
Pošlji
Oceni

Duhovna pot je kot notranje potovanje, na katerem ti postajaš vedno bolj ti. Začne se lahko z vprašanji o življenju in smislu, na katere ne najdemo hitrih odgovorov. Ali z občutkom praznine, ki nima nujno objektivnega razloga. Ali pa lahko čutimo v sebi neko hrepenenje in še sami ne vemo točno, po čem. Bogastvo kvalitet ustvarjalnosti, srčnosti, radosti, ki se skrivajo v globinah vsakega izmed nas, čakajo kot skriti zaklad na to, da jih odkrijemo in z njimi obogatimo svoje življenje. To ni pravljica, to je možno, uresničjivo in zelo izpopolnjujoče. In ko naredimo nekaj dobrega na sebi, se nekaj dobrega zgodi v celem vesolju.

Duhovna pot je kot notranje potovanje, na katerem ti postajaš vedno bolj ti. Začne se lahko z vprašanji o življenju in smislu, na katere ne najdemo hitrih odgovorov. Ali z občutkom praznine, ki nima nujno objektivnega razloga. Ali pa lahko čutimo v sebi neko hrepenenje in še sami ne vemo točno, po čem. Bogastvo kvalitet ustvarjalnosti, srčnosti, radosti, ki se skrivajo v globinah vsakega izmed nas, čakajo kot skriti zaklad na to, da jih odkrijemo in z njimi obogatimo svoje življenje. To ni pravljica, to je možno, uresničjivo in zelo izpopolnjujoče. In ko naredimo nekaj dobrega na sebi, se nekaj dobrega zgodi v celem vesolju.


Na predavanju bo predstavljen tudi prenovljen program Duhovne univerze in možen bo vpis vanj.

Z letošnjim šolskim letom bo Duhovna univerza bolj privlačna in z njo boste dobili več. Če se niste mogli odločiti med modrostno, praktično intuitivno in zdravilsko smerjo, bo to sedaj lažje in lahko jih boste celo kombinirali.

DUHOVNA UNIVERZA

20 let izkušenj

2000 zadovoljnih študentov vseh starosti, mlajših, srednjih let in seniorjev- sistematično in celovito ezoterično znanje

- osebna meditacija in izkušnja višjih stanj zavesti

- duhovna rast in razvoj intuicije ter drugih potencialov.

 

 


 


 


 

 


Predava: Barbara Škoberne, prof., je publicistka in prevajalka poezije enega najbolj priljubljenih perzijskih pesnikov, Hafisa, v slovenščino. V 80. letih se je šolala na Maharišijevi evropski raziskovalni univerzi in postala ena prvih učiteljic meditacije pri nas. Od ustanovitve predava in uči na Duhovni univerzi. Raziskuje nenavadne navdihujoče pojave doma in po svetu. O tem je napisala knjigo Prihaja čas čudežev in sodelovala pri nastanku filma Čudeži na prehodu v novo tisočletje.

 Spletna stran:  http://www.duhovna-univerza.org
Elektronska pošta:  du@cdk.si
Telefon: 01/433 93 03

Organizator:  Duhovna univerza

TERMINI:


Prireditev vstavil: Zavod CDK
Dne: 17.9.2009 8:49:00

Pošlji prijateljem
E-pošta pošiljatelja:  
E-pošta prejemnika:  
Sporočilo: